Produse și servicii

 

Compania ANALKO a debutat în industria aluminiului în 1974 având ca obiect de activitate anodizarea. Astazi ANALKO ALUMINIUM INDUSTRY S.R.L ofera o gama larga de produse si servicii:

 • Vopsirea in camp electrostaticElectrostatic painting
  ANALKO este lider de piata in domeniul vopsirii in camp electrostatic si anodizarii in zona balcanica si nu numai si de aceea suntem obligati sa furnizam produse si servicii de calitate.

  Dupa 40 ani de dezvoltare continua, compania noastra are toate certificatele de calitate (ISO 9001, QUALICOAT, SEASIDE CLASS, si QUALIDECO). Intrucat toata materia prima este atent selectionata si urmarim ca fiecare stadiu de productie sa fie verificat de catre departamentul de calitate, sunt sanse tot mai mici de eroare astfel incat sa oferim garantia pentru toate tipurile de vopsire.
  Cei mai importanti producatori de aluminiu au incredere in calitatea ANALKO. Cu 9 linii moderne de procesare, 2 linii de vopsire in Grecia si Romania si o unitate de anodizare, compania noastra indeplineste orice cerinte.

  Cereti informatii despre culori, rezistenta si caracteristicile lor. Credem ca vopseaua folosita este un parametru important pentru calitatea produsului final si trebuie certificata de unitati specializate precum ANALKO. Paletarele noastre de culori sunt disponibile.

  prisma emfasis Anagennisi

  - Paletarul de culori PRISMA – culori metalice (RAL) ce indeplinesc orice cerinte;
  – Paletarul de culori EMFASI – culori minunate cu textura in relief;
  – Paletarul de culori ANAGENNISI – culori in sute de nuante, cu un factor de stralucire ce ofera durabilitate si aspect elegant. Ofera protectie impotriva razelor solare.

  Mai multe informații despre vopsitoria industrială în câmp electrostatic regăsiți pe www.analkoaluminium.ro.

 

 

 • SublimareSublimare (sublicromie) – WOODinAL este o tehnologie performanta de calitate superioara ce permite decorarea tuturor profilelor de aluminiu si orice fel de casete si rame cu o pelicula ce imita lemnul. Tehnologia WOODinAL poate imita cu succes orice culoare si textura de lemn, cat si culoarea marmurei si granitului. Operatia se poate aplica pe suprafete vopsite de aluminiu si are efect de durata. Paleta de culori se imbunatateste continuu, oferind noi orizonturi aplicatiilor arhitecturale.

 

 • confectii metaliceConfecții metalice. Firma noastră poate executa o gamă foarte variată de repere în baza desenelor puse la dispoziție de către beneficiar. Gama de prelucrări (debitări, perforații, îndoiri) este foarte vastă având aplicabilitate în toate domeniile (construcții, fațade, electronică, telecomunicații, electrotehnică, bunuri de consum etc.)

 

 • rulouri profilSemi producția de rulouri exterioare (cu lamele din aluminiu sau metalice),uși secționale și uși de garaj tip rulou, uși rapide, bariere, plase anti-insecte - mai multe informații pe www.analkodoors.ro.

 

 

   • usa metalicaFurnizor de produse finite: uși metalice și uși rezistente la foc, destinate izolării în caz de incendiu a unor încăperi în clădiri rezidențiale, industriale sau de birouri – mai multe informații pe www.analkodoors.ro

     

     

   • Tăiere laser de mare precizie, calitate impresionantă, mare viteză de procesare la lucrări de mare utilaj-nou-lasercomplexitate- mai multe informații pe www.analkometalconfex.ro

 
 
 

  • Sudură  – Cu o gamă largă de servicii de sudură putem lucra pe oțel, carbon, inox și aluminiuaparat-sudura – mai multe informații pe www.analkometalconfex.ro

 
 
 

 • Debitare – Mașinile noastre ultra performante pentru debitarea tablei ne oferă o calitate a tăierii remarcabilă cu debitare_amada lungimea până la 7500 – mai multe informații pe www.analkometalconfex.ro

 

 

 

Firma noastră colaborează cu cei mai mari furnizori de profile din aluminiu și oțel, firme care sunt prezente peste tot în lume. Dintre aceștia, enumerăm: ALUKONIGSTAHL (SCHÜCO), WICONA, REYNAERS, SAPA (ALCOA), ALUPROF (METALPLAST BIELSCO), VIMETCO precum și toți furnizorii din Grecia, cum ar fi: ALUMIL, BALKAN, EXALCO, ETEM, DORAL, etc.

Marea majoritate a obiectivelor construite în România după 2004, au fost vopsite de ANALKO. Unele dintre cele mai importante obiective făcute împreună cu partenerii noștri sunt: PALATUL DE JUSTIȚIE, GRĂDINA BOTANICĂ, NORTH GATE, CITY GATE, FLOREASCA OFFICE, PROMENADA MALL, NOVOTEL,S PARC, CASA NOTARILOR, NOVO PARK, AVERESCU, AUTO ITALIA, precum și marea majoritate a mall-urilor construite în România: COTROCENI MALL, SAN PLAZA, GRAND ARENA și multe altele precum și BUCHAREST TOWER CENTER care reprezintă cea mai mare clădire din România, cu 22 etaje, realizată cu profile din aluminiu de 8 metri lungime, o noutate la vremea respectivă pentru vopsitoriile din România și lista poate continua.

Toate aceste proiecte, nu le-am fi realizat însă fără colaborarea foarte bună pe care o avem din 2004 cu cele mai mari firme din România și din exterior. Dintre aceștia enumerăm: TEHNOREX, ALUSYSTEM, MIMO, INVEST PROD, REFLEX, STRIAL, ALPROMT, PRESTAREA și mulți alții.

De asemenea, colaborăm foarte bine cu furnizorii noștri de vopsea (pudră) și film, pentru imitația de lemn.

O caracteristică a noastră este că: beneficiind de experiența firmei mamă, ANALKO GRECIA, de peste 40 de ani, avem ca și furnizori firmele cele mai mari din domeniu: DUPONT, TIGER, AKZO NOBEL, iar pentru imitația de lemn (film), lucrăm cu firma MEMPHIS din Italia și DECORAL.

Cum spuneam, acești parteneri, fiind lideri de piața vopselei care se folosește în câmp electrostatic, investesc foarte mult în cercetare, astfel încât, împreună cu noi, realizăm și aducem pe piață tot ce e mai bun în acest domeniu.

Societatea noastră oferă garanția tuturor categoriilor de culori. Aceasta se datorează faptului că în afară de atestatele europene a proceselor tehnologice de vopsire, compania este atestată și pentru înalta calitate a materiilor prime folosite.

Acest lucru ne determină să avem o responsabilitate sporită. Sunteți bineveniți să ne contactați și să ne cereți informații referitoare la paleta de culori, rezistența și caracteristicile lor.

Analko - Vopsitorie in camp electrostaticAnalko - Vopsitorie in camp electrostatic
RomaniaEnglishGermanEgypt